Best Wishes TSOT #489

Goedemorgen! Vandaag weer een kaartje op mijn blog met m’n nieuwe spulletjes! Wat is het toch een feestje om met nieuwe spullen aan de slag te gaan. 

Dit kaartje maakte ik aan de hand van de challenge van Try Stampin on Tuesday. De challenge bestond uit een sketch en/of die cuts ik heb ze beide gebruikt! Hieronder zien jullie de sketch. 

Het DP & de stempelset krijg je gratis* bij je bestelling tijdens de Sale a bration periode van Stampin’ Up!. Uit het DP draaide ik een cirkel uit met een stiksteekje en voegde deze toe op de achtergrond. Daarna draaide ik een rechthoek uit met een stiksteekje in cardstock whisper white. Ik stempelde daar het takje op (Garden Green) & de bessen stempelde ik in 2 kleuren, Misty Moonlight & Balmy Blue. Op de banner onderin voegde ik nog de tekst Best Wishes (arrange a wreath) toe & nog een klein strookje DP. Als laatste voegde ik nog een paar pailletjes toe. 

*gratis bij besteding van €120,-. Heb je vragen over Stampin’ Up! Laat het me weten



Reacties

  1. Heel mooi kaartje Elise, ik ben fan van blauwe bessen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg mooi gedaan! Vincent moet altijd lachen als ik iets nieuws heb, je bent net een klein kind zegt hij dan. Ach, we kunnen maar ergens blij van worden, toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk kaartje Elise.
    Groetjes Elle-jeanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie uitwerking, en ja ook ik word blij van nieuwe spulletjes

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wow, Elise, this is lovely! I'm really loving these blueberries, and the fun DSP - great job tackling this sketch! Thanks so much for playing at TSOT!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Elise, what a pretty card with this new stamp set and paper! I just love all the blues it has in it. Your interpretation of our Try Stampin' on Tuesday sketch is so beautiful! Thank you for sharing your creative talents with us at TSOT!!! -Donna

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat een mooi kaartje leuke stempeltje en dp papier altijd zo leuk om je nieuwe aankopen uit te proberen
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heel mooi Elise!
    Ik probeer je sketch te onthouden...

    Groetnis Ina

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zeker leuk om met nieuwe spulletjes te spelen. ik kan daar ook zo enthousiast van raken! Deze kaart is in ieder geval al een toppertje. Gaaf papier, mooi met de stempelafdruk. Dank je voor het meedoen met de challenge van TSOT. Groetjes en fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heel mooi kaartje, ik vind alles wat jij maakt zo mooi! ook je vorige kaartjes zijn helemaal top...
    Groetjes,
    Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heerlijk om met de nieuwe spullen aan de gang te gaan. Mooie kaart.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mooi kaartje in prachtige kleuren, ik houd van blauw ;-)
    Ja het is altijd fijn om met nieuwe spulletjes aan de slag te gaan maar ik daag mezelf wel uit om vooral de oudere dingen nu op te maken danwel te gaan gebruiken en niet zoveel nieuws te kopen.

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten